Heren,
wat de intenties ook zijn:
van harte welkom!


We hebben waarschijnlijk iets gemeen: we houden van vrouwen.
Sterker nog; we houden zóveel van vrouwen, dat we het onweerstaanbaar en fijn vinden als ze ook van elkaar genieten. Logisch. Snap ik. Ik ook.

Dat is mooi en ongetwijfeld de reden dat je hier bent; je kent een vrouw die je een ervaring gunt. Maakt je een mooi mens. Helemaal als je zo open minded bent ten opzichte van je partner.
Moet gezegd, ronduit groothartig.
Je zal er ook een beeld bij hebben...all good.

Ik neem de vrijheid, dit is tenslotte mijn business, dus mijn regels, om eerst even een paar zaken op een rij te zetten:

 • Ze is pas biseksueel als zij dat zegt, dus niet als jij dat hoopt, of haar wilt overtuigen en dat naar mij appt. Als zij iets wil, hoor ik haar graag zélf.
 • No go: een surprise date voor haar boeken.
  Je kunt niet tegen een vrouw zeggen: "Verrassing! Kijk eens schat, stop waar je mee bezig bent want je gaat nu intiem zijn. Hier is een vrouw voor je, veel plezier, en oja, ik heb haar uitgekozen"

  Ik hoor je mompelen "bij mij mag je dat doen", maar, heren, dat is precies de reden waarom er een bureau is speciaal voor vrouwen.
  Echt, ik ga het niet faciliteren.
  (Graag gedaan dames...)
 • Je wilt alleen maar kijken... ook dat snap ik helemaal. Maar de vibe als er een man bij is, is nou eenmaal volledig anders dan wanneer je alleen damesminnende vrouwen in één kamer zet. Niet beter, niet slechter, gewoon anders.
  Buiten dat zijn al mijn dames, 'stoute vrouw', omdat ze bewust voor dit concept hebben gekozen. Dat verander ik dus niet.
  Bij elk ander escortbureau kun je hiervoor terecht.

  Okay, stel je wilt een ervaring cadeau doen, een (jouw) vrouw iets laten meemaken met een vrouw? Top. Respect. Hulde. Lief, enz enz...

  Dit is de looproute:
  Bel, app, mail, sms of schrijf een brief i.v.m. een cadeaubon.
  Aanzetten tot ondeugendheid kan ook; bonnen zijn er vanaf €25, of je wilt haar een volledige date aanbieden. Je geeft aan voor hoeveel uur (dat kan ze zelf later aanpassen en wordt dan verrekend)
  (Check de tarieven)
  Ik zorg dat je de bon krijgt. Op tijd. Leuk verpakt. Reken ik niet, het versturen ook niet. Al fideel dat je het doet, dus zijn mijn kosten.
  Je geeft het haar, vanaf dat moment zit jouw snode plan erop en neemt zij zelf de regie over.
  Het idee is van jou, het cadeau is van jou.


  NOTE:
  Heb je een kapitale denkfout gemaakt, het verkeerd ingeschat en vindt ze het idee een stuk minder vermakelijk dan jij? Kan gebeuren.

  Omdat ik geen situatie wil waarin ze zich verplicht voelt om de bon te 'consumeren' omdat jij een flink bedrag hebt gespendeerd
  en omdat ik ook wel begrijp dat het een risico is omdat jij het verrassingselement niet wil ruïneren;
  stort ik de helft terug bij bonnen met een waarde van €250 of meer.
  Geen discussie aangaan dat je alles terug wilt, want niet chique en zo werkt een cadeaubon nou eenmaal niet.

  Veel plezier met het bedenken van een cadeau voor die speciale vrouw, wat het ook gaat zijn...ik hoop dat ze het leuk vindt.

  Lex