Wat ik wil zeggen...

Mijmeringen, ervaringen en overdenksels als advies overnemen is op eigen risico ;)

Waarschuwing voor expliciet contentAan alle pre-oude dames,
(aka, iedereen)

Ik ga hardop iets typen waarvan je, als 18 bent hoogstwaarschijnlijk blind wordt,
als je 26 bent wellicht je latte macchiattio met moeite binnen houdt,
als je 44 bent moet glimlachen,
en als je 67 bent denkt: hell yeah! :
Vrouwen boven de 40...boven de 50.. boven de 60...boven de 70... boven de 80... jaaaa, ook dáárboven nog, zijn gewoon mensen!
Ja echt!
Ze hebben gewoon dorst , houden van muziek, hebben favoriete recepten en willen SEKS! Nee niet knuffels, seks!
Schrik daar maar van, als je nu 23 bent. En meteen ook, wacht maarrrr, tot jij 73 bent.

Sorry not sorry.
Wat is de deal, dat mensen daar zo belachelijk en lacherig over doen? Hallooo!
Deze mensen kennen hun eigen lichaam en hebben heul veul jaar ervaring.
Hoezo wordt daar om gelachen? Want dat wordt er, hardop en gniepig.
Mensen vinden het vies,raar of bog erger: schattig.

lees efkes verder, ga met me mee...
Want eerlijk, wat denk je?
Hoe denk jij dat het gaat in het hoofd van oudere mensen? Dat je dan opeens denkt; nah, ik ben er wel klaar mee; doe mij maar een knuffel.

Gatver en boe en nee!
Waarom moeten mensen boven een bepaalde leeftijd opeens genoegen nemen met een knuffel?
Een knuffel... mensen, for god's sake, is iets heel anders dan seks. Waarom zijn mensen boven een bepaalde leeftijd per defenitie jakkiebah???
Want?
Is er stiekem een wijdverbreid gerucht dat je na je 40ste eigenlijk nooit meer doucht ofzo?
Wel met hele kuddes op zoek gaan naar guitige vintage spulletjes voor je casa op zondagmiddag, ("zoooo leuk al die dingetjes, zo echt, met een verhaal, zoooo autentiek, blablablaaa")
maar als een mens "vintage" is, dan is dat opeens niet okay?

BREAKING: het gevoel van aangeraakt en begeerd willen worden of begeren wordt niet minder bij elke verjaardag.
Dat blijft in tact al naar gelang je karakter.
Mijn karakter is toevallig dat ik het, seks, heul graag doe. Wat is mijn vooruitzicht? Dat ik over 25 jaar moet uitkijken naar een fucking knuffel?
En een toevallige aai over mn been, omdat de thuishulp over mijn rollator struikelt ?
Wat errruggg ....


Neen, ik wil, als ik ooit de 87 fatsoenlijk haal, ongetwijfeld nog steeds ontiegelijk graag seks!
Zo ben ik. En ik niet alleen. Door mijn bedrijf weet ik dat.
Ik krijg verhalen te horen van vintage vrouwen die aanraking zo zo erg missen ( DIE aanraking ja) dat het ontberen ervan ze diep ongelukkig maakt.
En dat allemaal omdat mensen dat raar en ongepast vinden.
Wat denk jij....we worden allemaal oud hé... als je nu 26 bent, mag je nog 14 jaar praten/nadenken/grappen over je seksleven.
Daarna moet je toch echt begrijpen dat mensen over hun nek gaan als je überhaupt nog interesse toont in seks. Praten, grapjes: mag niet!

Maak dan je....borst..maar nat, 😈 als je met mij een pintje pakt; ik ben nu 48. Al ruim 30 jaar geniet ik diep, massaal en verschrikkelijk van seks, ik heb alles waar jij met je 23ste over fantaseert, gedaan. En ik mag dus graag een grapje maken over intimiteit.
En met mij velen, die boven de je-mag-seks-hebben-tolerantie-norm zitten.
Jullie denken, ik ga over een paar jaar, of nu al , zeggen dat ik dat niet meer hoef? WHAHAHAHAHAHA, think again...
Sterker nog, iemands repertoire breidt uit, met de jaren, snap je .......😉


Serieus nu
Ik heb een dame, een historische, legendarisch vrouw gekend, die graag over seks wilde praten, omdat ze op hoge leeftijd uit de kast kwam.
Remember that? Uit de kast komen? Je wilt van alles lezen, bespreken enz. Je bent nieuwsgierig en slorpt alle info op die je kunt krijgen.
Maar je raadt het al; bijna iedereen zei tegen haar “gatver nee hoor, daar ga ik met jou niet over praten” . Zaken die diezelfde mensen wél met vriendinnen van dezelfde leeftijd bespreken, maar van iemand die ouder is, opeens walgelijk vonden.
De oude vrouw voelde zich onbeschrijfelijk eenzaam en gefrustreerd.
Ze was zo nieuwsgierig over alles wat met vrouwen te maken had. Ze kon het eindelijk hardop zeggen. En weer werd haar de mond gesnoerd, nu om haar leeftijd.
Wat is de leeftijd dat het opeens niet meer kan dan?
Laat ook maar, ik hoef het ook niet te weten ook, ik ga me er toch niet aan houden.
|Waarom is ie er eigenlijk?


seks is van alle leeftijden.
Die oude dame? Ze is recentelijk overleden.
We hebben oeverloos geouwehoerd over borsten vs billen en hoe kort een rokje zou moeten zijn.
Ha, we hebben ons kapot gelachen samen, met koffie en suikervrij gebak, over seks in de vorige eeuw, over porno toen en nu ( ja, dat keek ze, en ik nog steeds )
Ze appte me teksten en soms hilarische gifjes van vrouwen waar ze kriebels van kreeg.
Ze is altijd ondeugend geweest, maar opeens mocht ze dat niet meer zijn. Dat was vies, ongepast en raar.
Ze was en is voor mij een onschatbare bron van inspiratie.
Zij was de definitie van stout..

...deze is voor jou Rita...X

NOTE: mijn volgende 7 verhalen zijn in 2018 en 2019 verschenen op de website "Intogirls" nadat ze mij gevraagd hadden af en toe een column te schrijven. Inmiddels is de intogirls site uit de lucht.

Het grote glijmiddel-taboe


Hoppa… taboedoorbrekende onderwerpen worden niet geschuwd. Is glijmiddel een taboe dan? Ja, blijkbaar wel. Blijkbaar zijn veel vrouwen in de veronderstelling dat je niet sexy/opgewonden genoeg bent als je glijmiddel nodig hebt.


HUH??


De hoeveelheid vocht die een vrouw produceert door opwinding is aan veel meer dingen onderhevig dan alleen maar opwinding. Hormonen bijvoorbeeld, lichamelijke conditie enzovoort.


Ten eerste; glijmiddel is echt de bom. Ik ben fan. Kan me verdomme niet glijend genoeg zijn. Niet alleen puur praktisch, maar gewoon voor de lekkerrrr. Glijmiddel dat tegelijkertijd een massagemiddel is ennnnnn je kan het ook nog veilig inslikken? Ik zeg Nobelprijs. Nu.


De mogelijkheden zijn onbeperkt


Even als lesbo’s onder mekander; ons ding is den ganschen dag door alleen maar scharen. Iets anders doen we niet. Toch? Volgens de overlevering he. Dus dan deze: scharen zonder zonder glijmiddel VS scharen met glijmiddel… Iets met 1+1=2… Maar dat terzijde.


Ten tweede is glijmiddel een logische toevoeging als je je droge speeltjes erbij pakt.


Glijmiddel is daarentegen geen middel om iemand te bevochtigen die duidelijk geen zin heeft zodat je toch door kunt gaan. Laat dat duidelijk zijn.


“Dat heb ik niet nodig”


De opmerking, vaak nog trots gezegd ook: “dat heb ik niet nodig” hoor ik wel eens als ik op gezellige feesten samples uitdeel met glijmiddel. Ik verbaas me daarover. Nooit een bui waarin je denkt ik ga es ff lekker nieuwe dingen uitproberen (body-to-body massage, meer vingers dan normaal, speeltjes, fisten, anaal)? Hm okay… wat saai, denk ik dan op mijn beurt.


En ja, natuurlijk, soms wil een vrouw heulllll graag stoute dingen doen, maar is het net ff te droog om heullll intens te genieten op het moment dat ze beroerd wordt. Als dat vervelend aanvoelt maakt “ohhh fuck jaaa” plek voor “ow fuck wacht ff”. Ik hoor liever “jaaa” dan “wacht ff”, wat jij?


Iedereen aan het glijmiddel


Persoonlijk… ik gebruik massagemiddel/ glijmiddel dat ook gewoon in je mond kan komen (geeeeen idee hoe het daar belandt, maar okay …😉). Dus geen troep en het ruikt ook nog heerlijk… Die geur, de associatiessss…


Ik gebruik BodyGliss, altijd (nope is geen reclame, want ik koop dat gewoon zelf, maar is gewoon de waarheid). Aardbeien/champie, cocos/rum of zonder geur. Ik gebruik zoveel dat ik overdwars over heel Nederland zou kunnen glijden.


Dus de volgende keer als ik met probeer-zakjes glijmiddel op een evenement loop, dan bespringen jullie mij allemaal, liefst tegelijkertijd… om zo’n zakje.


Deal?
Looking forward to it, ladiessss


Lex X

Voor het eerst vier borsten


“Ik ben nogal zenuwachtig” … deze zin galmt na in m’n hoofd.


Een vrouw vertelt me dat ze na jaren iets met een man gehad te hebben nu haar lesbische fantasie wil beleven in het echt. Ik denk erover na. Ergens wel begrijpelijk dat ze zenuwachtig is, ergens ook weer niet. Ze staat op het punt om het lichaam van een ander te verkennen dat in de basis hetzelfde is als dat van haar… Eitje zou je zeggen. Toch? Ahaaa, of juist niet, om diezelfde reden.


“Wat doe je zo’n eerste keer?”


Voor het eerst borsten voelen die niet van jou zijn. Voor het eerst het plekje aanraken waarvan je weet dat de vlammen eruit slaan bij de juiste touch. Dat is niet eng, dat is overweldigend fantastisch…
Maar ik begreep haar.


Het besef dat je handen glijden over een vrouwenlichaam. My oh my.. I remember.. als de dag van gisteren. Zij was ouder, ervaren. Met het idee dat ik verdomme heus ook wel wist hoe het werkt gaf ik haar m’n eerste zoen. Ze was zo zacht.


Eigenlijk wilde ik een briefje van tevoren: wat vindt ze lekker, wat zijn haar super plekjes? Want vragen tijdens vond ik zo mood killing (iets waarvan ik nu weet dat dat het juist helemaal niet is). Een briefje… da’s echt belachelijk dat kan niet, lekker spontaan ook pfff. Dan maar op gevoel af, was m’n besluit. Ik ging er blanco in (no pun intended), vertrouwde op mn eigen passie voor haar.
Het werkte.


Het heerlijke fenomeen dat reflectie heet


Tijdens fantastische god-schreeuwende seks kwam ik achter het heerlijke fenomeen dat REFLECTIE heet:
Een vrouw doet (vaak) bij een andere vrouw precies dat, wat ze zelf als lekker ervaart. Ze gaf, zonder woorden weg wat zij lekker vond.


Ik had het gevoel alsof ik een same sex code gekraakt had…


Okay okay, enige nuancering na jaren is op z’n plaats: niet altijd doet zij bij jou wat zij zelf graag heeft. Maar toen, die nacht, it worked like hell. Het gevoel van een vertrouwd lichaam en herkenning van “ohhh jaaa, honey, I knowwww “ was aardverschuivend.


Een kater en een hemelopening


Daarna kwam in genoemde volgorde een kater en een enorme hemelopening :


De kater: verdomme elke vrouw is anders en je begint gewoon bij elke vrouw weer op ervaring NUL komma NUL.


De hemelopening: elke vrouw is anders en je begint bij elke vrouw opnieuw een bliksems geil avontuur.


Met dat laatste in gedachten voelde ik langzaam aan een dikke vette smirk verschijnen; ik leer namelijk graag. Heul graag. Gooi al je zintuigen open, listen, watch, smell, touch en vind uit wat haar ogen doet rollen, haar benen doet trillen.


Mix je dat samen met je eigen passie?
Gegarandeerd onvergetelijke momenten…
Beloofd.


Lex X

Dirty talk, just do it!


Challenge: Denk aan je ideale vrouw… ze staat vlakbij je. Lees dit even hardop, maarrrr wel met je seks-stem 😏:


“Kom eens bij me… mmm… liefje, je ruikt lekker… ik wil je… nu, hier en lang”


Did it?
Zonder gene? Zonder in de lach te schieten? Vol overgave?
Goedzo… Want hoeveel vrouwen vinden het een opgave om te uiten wat ze willen, denken, voelen? Veel! Terwijl het toch heerlijk is om te horen. Dit is nou niet bepaald dirty, maar wel een begin. Of vond je het verschrikkelijk?


Praten tijdens de seks: yes or no?


Praten tijdens seks. De één denkt pff doe eens niet, ik zit zo lekker in m’n eigen fantasie. De ander raakt er enorm opgewonden van. Om oplekkerend te praten tegen je partner moet je wel een beetje weten wat haar triggers en niet-triggers zijn. Maar als je dat weet…wat houdt je tegen? Je hoeft niet gelijk een heel essay in d’r oor te fluisteren. Maar “lekker”, is best sexy om te zeggen/horen als je in elkaar verstrengeld ligt.


Nou zegt iedereen wel dat humor en seks samen gaan, maar je wilt niet dat ze in een dijenkletsende lachbui over gaat op het moment dat jij stomende taferelen in haar oor hijgt. Wel grappig, maar je cabaret ambities zou ik ff opzij zetten op dat moment.


Begin met een sexy muziekje


Heb je wel eens muziek aan tijdens seks? Waarom niet beginnen met haar doordringend aankijken op het moment dat er een sexy zin voorbij komt. Dan heb jij het niet gezegd. Maar je communiceert wel (dan moet wel het licht aan zijn dames, anders is het niet zichtbaar). Zorg dat je het nummer kent; als je per ongeluk precies bij het instrumentale gedeelte haar opeens als een malle in d’r ogen gaat liggen aanstaren dan stuurt ze je naar de opticien i.p.v. naar haar venusheuvel.


In gedachte bij de boodschappen?


Uit uhh… (mijn) onderzoek blijkt dat veel vrouwen willen horen dat je met ze bezig bent. Want dat is het; praten tegen je partner geeft haar het gevoel dat je aan haar denkt. Dat je niet met je boodschappenlijstje aan het jongleren bent. (Note: als dat verdorie toch zo is, dat je tijdens een sekspartij met je halfnaakte godin aan Albert Heijn denkt, dan is je drempel voor dirty-talk je laatste probleem.)


Zeg wat je voelt, zeg wat je zou willen, zeg wat je gaat doen, zeg wat je ziet… Stel haar een vraag waarmee ze alleen met ja of nee hoeft te antwoorden (dan weet je in ieder geval dat zij ook niet met haar hoofd bij een liter melk zit).
Er komt een keer dat je haar al fluisterend naar een orgasme krijgt, hoe geil is dat…


…gebruik je mond eens op een andere manier, darlings 😉
Successss


Lex X

Femmes, butches and all in between...


Ik kijk… ik bewonder… en grom hoorbaar bij de paskamer waar ze een blouse past.
Ze…


De vrouw met wie ik op pad ben is een lady. Van binnen en van buiten. In alles wat ze uitdraagt een upper femme. Ze wekt jaloezie en bewondering op met 1 knipper van haar meeslepende ogen. Haar entire wezen, haar ziel bestaat uit bloemetjes, zonnestralen, vurige blikken en glitters…


Mijn hele wezen bestaat uit te weinig slaap, te veel roken, zwartgallige humor in combinatie met Jagermeister en specifieke lichaamsbeweging.


Als wij samen zijn blijken mensen onze dynamiek te waarderen. Ze glimlachen beleefd naar haar en ik krijg een knikje met een knipoog…


I’m the lucky one


Ik grijns dan terug… Yup, I know, ik ben the lucky one in deze. Af en toe wijs ik expres even gauw iets aan zodat ze kijkt en mensen zien dat ze niet blind is. Dan kijk ik diezelfde mensen nog een keer aan… Trots en met een blik van gedeelde verbazing “hoe is het mogelijk he, niet blind en toch loopt ze naast mij”.


Dan fluister ik in haar oor hoe adembenemend ze is. Omdat zij de real life @ the street complimenten vaak niet door heeft, is het mijn taak haar af en toe op de hoogte te houden. Af en toe he, moet niet te gek worden. Ik heb haar liever op d’r hakken dan ernaast 😉.


Hoe vrouwelijker zij zich gedraagt hoe meer kortsluiting in mijn brein. Beetje jammer dat ze dat ook weet (darnnn femmes…). We vertegenwoordigen voor veel (hetero) mensen iets wat ze wel enigszins kunnen plaatsen.


Met haar ondeugend glimmende ogen is ze damnn sexy


Diezelfde week zit ik aan een tafel koffie te verslinden met een andere vrouw, het andere uiterste. We lachen ongeremd. Met haar ondeugend glimmende ogen is ze damn sexy als ze lacht. Zelfde humor. Eén woord nodig. Dus ik krijg er geen genoeg van.


Grappen over gezichten van winkelpersoneel als je de herenafdeling afstruint rollen over tafel… Hoe sad en zielig dat in werkelijkheid ook eigenlijk is (hoi winkelpersoneel). Een occasional high five boven onze cappuccino is een bevestiging van onze wereldproblemen. Als we weglopen pak ik haar hand… Ze grinnikt…


Buiten duw ik haar even ruw, plagend om de hoek, tegen de muur. Mensen merken ons verwonderend op. Kunnen het niet plaatsen. Vinden onze interactie maar raar, lijkt wel. Ennn dat boeit ons precies: nul.
Een andere dynamiek. Een ander mens, een andere setting.


Niet alledaagse combinaties


My point… elke combinatie van vrouwen heeft haar eigen sfeer. Seksuele lading kan en mag vooral niet gebonden zijn aan regels of verwachtingen van anderen, van wat zij kunnen handelen. Zelfs binnen de gay community wordt er soms met een wenkbrauw omhoog gereageerd op combinaties die niet alledaags zijn.


Seksuele spanning is gelukkig wel blind.


Lex X

Een vrijdagmiddag voorbindmissie


“En dát is de reden dat je nog geen strap hebt?” Ik zit met een vriendin aan de koffie in een pannenkoekenhuis. Een pannenkoekenhuis is niet per se een must ter voorbereiding voor het kopen van een voorbinddildo, maar het gesprek wat volgde misschien wel…


Zij: “Ja uhh, ik leende ‘m een keer van de vrouw zelf, maar ik heb er zelf geen.” Ik: “Hahahaha, maar dan weet je toch niet precies hoe lang die is als je je moves gaat maken of hoe het harnas past? Hoe die strakker moet…” Ik rol m’n ogen… “Dat is mood-killing, toch?”


Ze blaast: “Dat kopen en dat gedoe, dat uitzoeken… En dan kies natuurlijk ik de verkeerde en die mag dan weer niet terug… Pffff.” Ik lift één wenkbrauw: “Hallo, als je even de moeite neemt en er een uitzoekt dan wordt zo’n strap je mattie, je partner in crime. Girl sta op, we gaan er nu een halen. Mevrouw, mag ik de rekening? We hebben een missie.”


Eerst het harnas uitkiezen


Heerlijk, een winkel vol met spulletjes die allemaal beelden door je hoofd laten schieten waar je blij van wordt. “Okay schat, kiezen moet je. Pronto!” Ik kijk haar grijnzend aan als ik de wanhoop in haar ogen zie. “Wil je ermee onder de douche kunnen? Want dan geen harnas van leer, iets met nat worden en zo…” Ze schatert: “Nee dat is handig joh, één die niet nat mag worden.” We grinniken hardop, zo leuk om zoiets samen te doen (aanrader: sleur een vriendin mee naar een toyshop).


Ik gooi er maar ff een vraag uit tegen d’r: “Wil je een strapon waarbij je dildo los is en die je later in het harnas kunt doen?” Dat is handig, want je kunt het harnas (wat een woord is dat ook, alsof je verdorie ten strijde trekt, maar soit) dan op je gemak op maat stellen want eyyy… dat moet goed strak zitten… ;). You know, iedere beweging telt en zo ben je al ready to rumble als je in een ‘situatie’ komt. Als zij het bijvoorbeeld in het donker wil doen, hoef jij niet eerst het licht aan te knallen en zeggen: “uhmm moment schatje, ff insnoeren”. Of je bent aan het roadtrippen, moet je eerst uit je bolide stappen om jezelf erin te hijsen… Is ook weer zo wat ;).


Een harnas dat je kan aansnoeren tussentijds met één hand: ik zeg ja. “Riempjes met gaatjes is stevig, maar als jij met je wet fingers, om wat voor reden dan ook, een riem wil stellen wens ik je veel succes schat.” Ze lijkt diep na te denken, glimlacht met voorpretoogjes en pakt een stoffen harnas met een in-één-smooth-beweging aansnoer mogelijkheid, ook bij de benen.


En dan de dildo…


Een dildo… Ik houd m’n hoofd schuin omdat sommige exemplaren niet in één keer in mijn gezichtsveld passen. Het woord harnas begint opeens betekenis te krijgen. Ik pak een mega model en kijk haar geamuseerd aan: “say hello to my little friend”. “Ja daaag Lex, die kan ik niet eens tillen, doe dat ding weg, hashtag nachtmerrie.” Kleuren, vormen, maten… Keuzes wederom. Neem je er één die eruit ziet als een zeker lichaamsdeel (er zijn lesbiennes die dat geen turn-on vinden) of één die gewoon alleen die vorm heeft (omdat dat nou eenmaal haar vorm is)? Huidskleur, paars met witte stippen, regenboogkleur, whatever rocks your boat honey.


Makkelijk te cleanen is wel… makkelijk. Silicone dildo's zijn dat bijvoorbeeld. Net als een harnas dat je in de wasmachine kan stoppen en daarna gezellig tussen de theedoeken aan de lijn kan drogen. Als je toch bezig bent, kun je kiezen voor een strap met twee dildo’s; één voor haar plezier en één voor jouw plezier… Best iets om over na te denken. Net als een vibrator erbij. Kan nice zijn, maar als die in het harnas verborgen zit kan dat met stoten een beurse plek worden als jullie van rough houden.


Veni, vidi, vici


Veni, vidi, vici in de shop: het werd een harnas van stof en twee siliconen gekleurde dildo’s in verschillende maten (ik vroeg niet waarom, maar ik ken haar een beetje… #bootyfetish). Duur? Nee. Veel geld? Yup. Maar je gaat niet bezuinigen, ik herhaal: NIET bezuinigen. Wanneer je dit wel doet zal het jouw en haar plezier vergallen. Dat kost je meer dan een paar euro.


En zeker dat ik ga vragen hoe die beviel. Daar heb ik recht op, vind ik. Is puuuuur beroepsmatig. Echt… ;).


Een voorbind dildo is een lekkere manier om allebei je handen voor andere zaken te gebruiken. Besides… Hips don’t lie, ook die van jou niet. Die beweging gaat nou eenmaal vanzelf, zonder erbij na te denken. Kan je er net zo goed hardcore gebruik van maken ;).


Lex X

Van keurig naar kinky


Een drukke bar, er wordt volop gedanst, gelachen om je heen. En daar staan jij en je lippen. Met gierende zenuwen, op 1 cm afstand van het hoofd van een heerlijke vrouw, ook met lippen. Je kan amper ademen. Jezus, als ze dat maar niet merkt. Maar no such luck. She knows.. ze kan het ruiken, van mijlen ver.


Ze grinnikt brutaal, kijkt je recht in je ogen aan en zegt iets tegen je. Zonder geluid. Je keek al naar haar lippen, omdat je bang was om ze te missen met zoenen en dat had zij allang gezien. Langzaam fluistert ze “I wanna fuck you”. Sta je dan, met al je keurigheid… Opeens ziet het verloop van je avond er in je hoofd anders uit. Een cocktail van blinde paniek en ontembare opwinding maken je duizelig.


Kinky is in the mind of the beholder


Kinky is in the mind of the beholder. Ofwel, kinky kan iets heel simpels zijn, hoeft niet altijd vastgebonden met een buttplug wachtend op de volgende zweepslag te zijn. Hey, natuurlijk, kan een magistraal view zijn, maar voor de beginners onder ons ff een slag te ver misschien. Een stomende kus in de lift waarvan je weet dat er camera’s hangen, een appje vol met wat je op dat moment zou willen, of juist niks benoemen maar het wel duidelijk maken.


Wat ik kinky vind vind jij misschien wel boring, of wereldschokkend. Dat samen met iemand uitzoeken is een roadtrip die je moet nemen. Volgas. Aja, dat vind ik dan he. Vrouwen zijn verdomde avontuurlijk. Saaie vrouwen bestaan niet, geloof me. Je moet het luikje waar haar ondeugd achter verstopt zit wel willen zoeken, vinden, en open rukken. My oh my.. het is het waard. Kan ff duren, true. Maar het is er.


Once you go kinky you won’t go back


Once you go kinky you won’t go back. Kaarsjes doen het zelfs. Vermomd als romantisch sfeerlichtje blijken ze opeens massage olie te worden na verwarming. Niet nu met je Hema kaars boven je partner gaan hangen; stoute kaarsen hebben een lagere smelt temperatuur. Zo heet wil je haar namelijk ook niet hebben.


Een riem om? Kan zomaar van jou middel om haar polsen gaan.


Panties.. zijn niet alleen maar voor benen. Je kan natuurlijk wachten tot ze ze uittrekt voor je, maar je kan ze ook van d’r af rukken en als blinddoek gebruiken. Blijft lekker zitten ook.


Rozen in huis? Volg d’r curves ermee.


Honing in de keuken? Use it. Schrijf iets lekkers op haar gevoelige huid en laat d’r raden..


Te suf ? Snap ik ook. Stapje verder dan?


Tease haar tijdens een saai telefoongesprek met bijvoorbeeld de energiemaatschappij als ze kweeeenie hoe lang in de wacht ligt. Als ze eindelijk geholpen wordt, ga je over van plagen naar serious behagen. Haar struggles om een fatsoenlijk gesprek te voeren zijn priceless.


BDSM


BDSM (bondage, discipline, dominantie, submissie, sadomasochisme) is het soort kinky waaraan de meeste mensen denken bij dat woord. BDSM interesses? Lees erover en vergeet niet: je bepaalt zelf de gradaties, waarschijnlijk ga je vanzelf steeds verder…Handboeien kunnen onvergetelijk stoute dingen losmaken in haar.


Kinky is eigenlijk gewoon de ander erotisch verrassen. Haar uit d’r comfortzone jagen. Keywords zijn vrijwillig, toestemming en respect. Daar valt niet aan te rommelen.


Maak er wat van in 2018… Happy hunting, ladies.


Lex X

Trio-logie

Als ik naar de televisie zit te kijken zijn het altijd dezelfde settings die aanstekelijk op me werken. Je weet wel, dat gevoel van ohhh jaaa, dat wil ik nu ook: mensen die genieten van een stomende bak koffie, iemand die na een lange dag in het perfecte bed kruipt met veel kussens, een dampende steak in reclames, een trio…


Een trio… hoe vaak zie je dat nou op regular tv zul je zeggen. Toegegeven, ik zie al gauw mogelijkheden tot als er meerdere dames in het beeld verschijnen… 😉 Maar ben ik daar de enige in? Nou nee, zeker niet. Ik weet inmiddels (puur bedrijfsmatig) hoeveel stouts er, godzijdank, rondhuppelt op moedertje aarde. Hoeveel er ondeugend genoeg zijn om dat in praktijk te brengen, dat is een tweede.


Fantasieën of werkelijkheid


Fantasieën… daar zijn wij verdomde goed in dames. Je eigen wereldje waarin niemand je veroordeelt en waarin je niemand kwaad doet. It works like a charm, doesn’t it?


Moet je daar dan wat mee? Neh, je moet nooit wat.


“Want, wat als…”
STOP
Als wat? Als het tegenvalt? Of… als het niet tegenvalt?


Allemaal reposten we op onze social media quotes en levenslessen als: “live your fantasy”, “no guts no glory”, “dare to live” en “je leeft maar één keer”. Met een dikke yeahhh in ons hoofd sturen we dat door naar onze vrinden. Maar hoe vaak stap je werkelijk uit je comfort zone?


Er zijn genoeg vrouwen die nooit aan een trio, viero of vijfooo zouden willen beginnen. Maar er blijven nog altijd genoeg vrouwen over die je wel zou kunnen uitnodigen voor een feestje buiten de gangbare lijntjes.


Twijfels?


Komt het wel eens in je op?


En heb je dan zeker wel 10 seconden een stout gevoel en dan boemmm, beginnen de dikke NEE’s waarom je dat echt nooit gaat doen? Natuurlijk, er zijn wat praktische dingen waar je met je common sense ff over na moet denken. Zo moeilijk is het niet: als je je jaloezie niet onder controle hebt… Doe het niet, moet geen bloedbad worden he. Ben je onzeker? Seks is een oer ding. Dat helpt. Je gaat op instinct. Als je omringd wordt door mensen met hetzelfde lijf als jij, waar ben je bang voor? They knowwwww….


Denk je dat je als je weer terug in de realiteit bent het awkward vindt om diezelfde mensen weer te zien? Doe het dan met onbekenden die je nooit meer ziet (ja inderdaad ik heb een lesbisch escortbureau, maar gun me deze opmerking want het is wel een serieuze overweging).


Trio tips speciaal voor vrouwen


Tips voor hetero’s zijn er te over op diverse sites. Zoals “dingen van tevoren bespreken”, als het gepland is kun je dat inderdaad doen. Maar lieve heerlijke ladies, doe me een lol, please ga het niet tot in den treuren dood en droog pre-analyseren. Het is toch ook niet altijd gepland, heerlijk zo’n spontaan gebeuren. En dan stop je echt niet om alsnog regels te bespreken. Dat loopt vanzelf.


Nog een tip vooraf: voor trio’s met drie vrouwen (of meer) zeg ik als vrouwminnende vrouw; denk efkes aan wat je het liefst hebt… qua types. En dan weten jullie heel goed wat ik bedoel. Nodig dames uit die passen, vooral bij een trio. Bij meer ook, maar dat is sowieso een andere dynamiek.


Want een room full of pillow princesses (dames die graag alleen ontvangen/behaagd willen worden) gaat een heeeele rustige avond worden 😉. Een kamer vol pleasers leidt tot te veel geouwehoer (“nee, ga jij maar liggen, neeee jij”). Teveel dominanten op een hoop wordt een slagveld (of vuurwerk). Denk dus na over samenstellingen.


Zorgen over soa’s… niet nodig. Neem gewoon je voorzorgsmaatregelen. Lapjes en condooms voor om je speeltjes is een kleine verantwoordelijke bijdrage die ik als duit in het zakje wil doen


Tot slot…


Mijn idee hier verder over, want daar zit ik hier voor: seks, met meerdere dames tegelijk, die daar allemaal over fantaseren en er onvoorstelbaar veel zin in hebben is ongehoord exorbitant onevenaarbaar buitensporig mindblowing sexy.


I deeply promise

Lex X